Bell Schedules

#1 & #2 = Playground Assignment
AM TK/Kinder Schedule Monday - Thursday: 8:00am - 11:25am
Friday: 8:00am - 11:25am
Description / Period Start Time End Time Length
M-Th: Morning Recess/Lunch (#1) 10:20 AM 10:50 AM 30 min
F: Recess/Breakfast (#1) 9:10 AM 9:40 AM 30 min
PM Kindergarten Schedule Monday - Thursday: 11:25am - 2:50pm
Friday: 8:00am-11:25pm
Description / Period Start Time End Time Length
M-Th Recess/Lunch (#1) 1:15 PM 1:45 PM 30 min
Friday Recess/Breakfast (#1) 9:10 AM 9:40 AM 30 min
1st - 5th Grade M-Th Schedule Monday - Thursday: 8:00am-2:50pm
Description / Period Start Time End Time Length
1st Grade Morning Recess (#1) 9:40 AM 10:00 AM 20 min
.....Lunch (MPR) 11:55 AM 12:15 PM 20 min
.....Lunch Recess (#1) 12:15 PM 12:35 PM 20 min
.....Afternoon Recess (#1) 1:55 PM 2:15 PM 20 min
2nd Grade Morning Recess (#1) 10:00 AM 10:20 AM 20 min
.....Lunch Recess (#1) 11:55 AM 12:15 PM 20 min
.....Lunch (MPR) 12:15 PM 12:35 PM 20 min
.....Afternoon Recess (#1) 2:10 PM 2:30 PM 20 min
3rd Grade Morning Recess (#2) 9:40 AM 10:00 AM 20 min
.....Lunch Recess (#2) 11:15 AM 11:35 AM 20 min
.....Lunch (MPR) 11:35 AM 11:55 AM 20 min
.....Afternoon Recess (#2) 1:50 PM 2:10 PM 20 min
4th Grade Morning Recess (#2) 9:10 AM 9:40 AM 30 min
.....Lunch (MPR) 11:15 AM 11:35 AM 20 min
.....Lunch Recess (#2) 11:35 AM 11:55 AM 20 min
.....Afternoon Recess (#2) 1:30 PM 1:40 PM 10 min
5th Grade Morning Recess (#2) 10:00 AM 10:20 AM 20 min
.....Lunch Recess (#2) 12:35 PM 12:55 PM 20 min
.....Lunch (MPR) 12:55 PM 1:15 PM 20 min
1st - 5th Grade Friday Schedule Friday: Minimum Days: 8:00am - 12:00pm
Description / Period Start Time End Time Length
1st Grade Breakfast Break (#1) 9:40 AM 10:00 AM 20 min
2nd Grade Breakfast Break (#1) 10:20 AM 10:40 AM 20 min
3rd Grade Breakfast Break (#2) 10:00 AM 10:20 AM 20 min
4th Grade Breakfast Break (#2) 10:00 AM 10:20 AM 20 min
5th Grade Breakfast Break (#1 & #2) 10:20 AM 10:40 AM 20 min
6th Grade Breakfast Break (#1 & #2) 10:20 AM 10:40 AM 20 min
Secondary Full Day Schedule - Grades 6th-9th "A" Days: M & W
"B" Days: T & TH

3rd Period: Lyceum
0 Period: Leadership & Rallies
Flag will be included as part of 1st period.
When a holiday falls on a Monday, Friday will be an "A" day.
Description / Period Start Time End Time Length
Flag 7:40 AM 7:50 AM 10 min
1A/1B 7:50 AM 9:15 AM 85 min
2A/2B 9:20 AM 10:45 AM 85 min
Lyceum* 10:45 AM 11:30 AM 45 min
Lunch* 11:30 AM 12:00 PM 30 min
4A/4B 12:05 PM 1:30 PM 85 min
5A/5B 1:35 PM 3:00 PM 85 min
*6th Grade Lunch 10:45 AM 11:15 AM 30 min
*6th Grade Lyceum 11:15 AM 12:00 PM 45 min
Secondary Minimum Day Schedule - Grades 6th-9th Alternate "A" and "B" Days
Description / Period Start Time End Time Length
Flag 7:40 AM 7:50 AM 10 min
Leadership 7:50 AM 8:50 AM 60 min
Break 8:50 AM 9:05 AM 15 min
1A/1B 9:10 AM 9:55 AM 45 min
2A/2B 10:00 AM 10:45 AM 45 min
4A/4B 10:50 AM 11:35 AM 45 min
5A/5B 11:40 AM 12:25 PM 45 min
Secondary Rally Day Schedule - Grades 6th-9th Alternate "A" and "B" Days
Description / Period Start Time End Time Length
Flag 7:40 AM 7:50 AM 10 min
1A/1B 7:50 AM 8:35 AM 45 min
Break 8:35 AM 8:50 AM 15 min
2A/2B 8:55 AM 9:40 AM 45 min
4A/4B 9:45 AM 10:30 AM 45 min
5A/5B 10:35 AM 11:20 AM 45 min
Rally 11:25 AM 12:25 PM 60 min