Bell Schedules » 2020-21 Secondary Onsite Bell Schedule (Grades 7th-10th)

2020-21 Secondary Onsite Bell Schedule (Grades 7th-10th)

2020-21 Secondary Onsite Bell Schedule (Grades 7th-10th) "A" Days: Monday & Wednesday
"B" Days: Tuesday & Thursday
"A" or "B" Days: Friday
Description / Period Start Time End Time Length
Flag/Lyceum 8:00 AM 8:25 AM 25 min
1A/1B 8:25 AM 9:45 AM 80 min
Breakfast/Break 9:45 AM 10:00 AM 15 min
2A/2B 10:00 AM 11:20 AM 80 min
Passing 11:20 AM 11:25 AM 5 min
3A/3B 11:25 AM 12:45 PM 80 min
Driveline 12:45 PM 1:00 PM 15 min